• 6f91cf06c6b27fb6ded84c0364a3b5296a68df99.JPG
  • a108912dd467aac78992a0446e4af9c2ecf07f31.jpg
  • 4a6be24f2b9b696bca232ce804bcf0f848c82063.jpg
  • 8e15c27642ac4c8563859a38b84fb271e5564316.jpg
  • Orthodontiepraktijk Schuttelaar


    www.orthoschuttelaar.nl

    Mevr. C. Schuttelaar, orthodontist

    2012

    Voor de uitbreiding van orthodontiepraktijk Schuttelaar hebben we aan het bestaande L-vormige gebouw een geheel nieuwe behandelruimte toegevoegd, die gekenmerkt wordt door de ronde glazen wand, waardoor de ruimte in verbinding staat met de tuin. Het centrale element van het gebouw schiet door het dak heen en vormt de kern van het gebouw. De bestaande standaardgevel aan de straatzijde is aantrekkelijker gemaakt door een stalen rooster. Bestaande ramen behouden hun functie waardoor er nog steeds voldoende daglicht in de ruimtes komt.

    Ik wil meer informatie

    Hebben wij uw interesse gewekt?

    Kom in contact

    Of bekijk meer projecten