• 81fd44688fbcca5e604f280b267b04f7d1dca4b5.jpg
  • c16494fdcf546e1a1e4f58a2b046a2e882f45e4e.jpg
  • 29f798069dcbdada1513781251ccb248a96c4fed.jpg
  • d20e6f0b1db61ab149abdc62fa4b0e3831a6190c.jpg
  • 8bc354735aacde09d7df53507bc33bc1625ab91a.jpg
  • b11104aad4ab252c08005264837933c3706853bf.jpg
  • 7426ea055e37c5d263ad18776e1c9b966a803f36.jpg
  • aa51d8348ef63e75166523b6a5b23b2041f06906.jpg
  • 5d25af37e331b7fc5f833151523e3e989f1f9153.jpg
  • 3339db17324bb0ff0573c01b9180ec40a9735c87.jpg
  • d85b6803c991e738ff96c5606dbe353b1a4c4b9d.jpg
  • Ortho Post


    www.orthopost.nl

    Dhr. M.M.H. In de Braekt, orthodontist

    2016

    Zo pakken we projecten graag aan. Met onze opdrachtgever maakten wij een plan om het oude postkantoor in Sittard een compleet nieuwe functie te geven en tegelijkertijd het gebouw in ere te herstellen. Met de oorspronkelijke karakteristiek van het pand als uitgangspunt hebben we een waardevol nieuw gebouw gecreëerd. We maakten de hele ruimte ‘leeg’ en plaatsten daarin één groot houten element met alle faciliteiten. Een enorme hoeveelheid licht en transparantie was de beloning. We hebben ruimte kunnen scheppen om extra functies toe te voegen. Zo kan het moderne zorgconcept zich in het gebouw integraal verder ontwikkelen. Doordat we de zolderverdieping de oorspronkelijke daklichten teruggaven, verrijkten we het gebouw met een zeer prettige, lichte werkomgeving die flexibel kan worden doorontwikkeld.


    Fotograaf Han Dols fotografeerde dit project voor ons.

    Bekijk ook ons ontwerp voor de belettering >

    Bekijk ook ons ontwerp voor de huisstijl >

    Bekijk ook ons ontwerp voor het exterieur >

     

    Ik wil meer informatie

    Hebben wij uw interesse gewekt?

    Kom in contact

    Of bekijk meer projecten