• e0b91b0e59e1a2a1fc1bd8abb778a3d9d696a930.jpg
  • cc29cde7379e08ed6a72f7f8667be7acb59de610.jpg
  • 5048d62ba6572cead5becf0696eaa5bce02db0fd.jpg
  • 1f1c9946eaa9d82d78532b6b0a9a7ab7551e2a13.jpg
  • d2027c3c0589f2f01b99ffd97cd23010fa89911a.jpg
  • f296d1ecb599843bd65681ccd575b507267f1f40.jpg
  • 563ce2f44b67de3cfcd5bb013a6013369e565840.jpg
  • Orthodontie Schreurs


    www.orthodontieschreurs.be

    Dhr. A Schreurs, orthodontist

    2017

    Van een kleine praktijk aan huis naar een grote praktijk in een nieuwbouwpand. Dat was de stap die onze opdrachtgever ging maken. Een duidelijke en heldere routing voor bezoeker, orthodontist en assistentes, dat was onze opdracht.


    De vloerafwerking laat de functie van het gebied zien. Een witte vloer voor het “steriele” gebied en een houtprint voor het “openbare” gebied. De slogan “Waar gelachen wordt, komt het geluk graag binnen” is de rode draad in de uitstraling van de praktijk, de huisstijl en de website.


    Kijk binnen bij Orthdontie Schreurs door op onderstaande foto te klikken.


    Ik wil meer informatie

    Hebben wij uw interesse gewekt?

    Kom in contact

    Of bekijk meer projecten